Modern website design met een hoekje af

Kom je niet veel verder dan een klassieke ‘Over ons’, een droge beschrijving van wat je doet en een eenvoudige wordpress website? Hoog tijd om een professionele website te laten maken. Zo een met frisse graphics en slimme woordacrobatie. Als website bouwer zetten we je merk online in de spotlights. We belichten uiteraard de beste kant, zoals je zelf ook liefst op foto staat.

Een modern website ontwerp combineert optimale techniek met hoge functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Onze experts smijten zich helemaal voor je nieuwe webstek. Zowel technisch – een beetje nerdgehalte is best oké – als inhoudelijk. Want ook als web agency staat Visual voor creatieve concepten.

Ga voor een website die verrast en overtuigt. Visual is je creatieve web bouwer, van concept en design tot technische uitvoering.

Zelf de vingers aan de knoppen

Hou je zelf graag de touwtjes van je gloednieuwe website in handen? Goed nieuws: via een gebruiksvriendelijke CMS bewerk je gemakkelijk zelf de inhoud van je webstek. Een nieuwtje delen of een leuke foto van je team toevoegen? Via WordPress of Woo-commerce is het zo gebeurd. Zonder technische achtergrond of digitaal stuntwerk.

Een web van online platformen

Je website is geen alleenstaand geheel. We verweven je online uithangbord met een toegankelijke webshop en een rechtstreekse link naar je favoriete social media. Inclusief aandacht voor SEO en SEA natuurlijk.

Val je al uit de lucht bij het horen van technische termen? Schakel Visual in voor je website ontwerp.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten