Totaalpartner voor sterke merken

Passie voor grafisch ontwerp. Een hart voor creatieve communicatie. En jarenlange ervaring met strategie en branding. Dat zijn de stevige fundamenten van Visual. Een team van specialisten voor jouw bedrijfscommunicatie. Online en offline.

Communicatie-experts tot je dienst

Visual ontstond begin jaren 90 als eenmanszaak. Tot vandaag is Francis de kapitein van ons communicatieschip. Een kapitein heeft nu eenmaal betrouwbare stuurlui nodig. Daarom omringt een team van experts hem. We doorzwemmen vele watertjes, om bij onze metafoor te blijven. Voor elk project stellen we een interdisciplinair team samen. Zodat alles tot in de puntjes klopt.

‘’Visual doet precies wat hun naam doet verwachten: het visueel uitdenken, uittekenen en uitwerken van de bedrijfshuisstijl. Wij verkiezen correcte en duidelijke afspraken, zowel over het werk als over de prijs. Dat is een solide basis van een goede verstandhouding. En dat hebben we bij Visual gevonden!’’

Peter De Clerck - Directeur Iziwonen

"Wij kwamen bij Visual terecht omdat we op zoek waren hoe we meer visibiliteit konden creëren. Het Visualteam denkt met ons mee en zorgt voor communicatietools die de aandacht van onze doelgroep trekken. Ze komen met leuke ideeën waardoor we extra in de kijker lopen. Heel tevreden over deze professionele samenwerking!"

Frédéric Esquenet - Zaakvoerder Esquenet

"Na wat gepingpong met Visual kwamen we tot een shortlist van namen en bijhorende logo’s. Het uiteindelijke ontwerp is hip, modern en out-of-the-box. Ook de belettering van de voertuigen is heel knap uitgewerkt. Kort door de bocht: we zijn heel tevreden over de geleverde prestaties en begeleiding door Visual!"

Jeroen Bossuyt - Marketing Manager - Braem & Flytt

Brede kijk op marketing

Grafisch ontwerp is nog steeds een belangrijke pijler binnen Visual en ook alle andere aspecten van professionele communicatie komen aan bod. Daarom stellen we ons graag voor als je full-service branding agency. We vertalen je stoutste dromen naar een creatief concept. Geen oneerbare voorstellen, alsjeblieft.