De veelzijdigheid van een bedrijfsmagazine

Rustig een magazine lezen terwijl je een dampende kop koffie – of een wijntje, we oordelen niet – drinkt. Het perfecte scenario voor een beetje me-time. Doe je doelpubliek de ultieme ontspanning cadeau en zet tegelijk je bedrijf in de kijker met een boeiend bedrijfsblad.

Informeren, enthousiasmeren of activeren: met een bedrijfsmagazine kan het allemaal. Zowel voor je klanten als voor je eigen medewerkers. Had je al eens aan een personeelsblad gedacht? Goed voor de team spirit, da’s zeker. We brengen steeds een boeiende mix van luchtige content, diepgravende interviews of casestudies en krachtig beeldmateriaal.

Informeren, enthousiasmeren of activeren? Je doet het allemaal met een entertainend bedrijfsmagazine.

Je tijdschrift maken, van A tot Z

Herhaaldelijke briefings en onnodige kopzorgen vermijden? Met Visual haal je de totaalpartner aan boord voor het ontwerp van je magazine. Van brainstorm en redactieraad tot drukwerk en verspreiding. We gaan samen in rechte lijn naar de eindmeet.

Mag het wa meer zine? Visual helpt je het maximale halen uit de brede mogelijkheid van een bedrijfsmagazine. Voor je interne en externe communicatie.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten