Je boodschap vervat in een treffend campagnebeeld

Soms raakt een foto meteen een gevoelige snaar. Wanneer een campagnebeeld dat doet, heb je een succesformule in handen. Logisch dus dat een campagnebeeld maken niet op 1, 2, 3 gebeurt. Er gaat een gans denkproces aan vooraf. En nadien versmelt het beeld met je huisstijl en eventueel bijkomende grafische elementen. Tot een trefzeker geheel.

Zoek je een verrassend jasje om je boodschap in te verpakken? Dat is toevallig een van onze specialiteiten. Als volleerde ontwerpers zetten onze grafici je communicatie om in een totaalconcept dat multi-inzetbaar is. Van flyer tot billboard.

Een campagne ontwerp zonder krachtig beeld is als een tafel zonder poten: weinig doeltreffend. Schakel Visual in voor je campagnebeeld.

De lijm die alles samenhoudt

We leggen de lat hoog. Ook voor jouw campagne ontwerp. Je unieke concept brengt sprekende campagnebeelden en flitsende teksten samen. Want voor een geslaagde Visual-campagne moet alles kloppen. Dat is een campagne in perfect evenwicht. Yin en Yang-gewijs.

Wil je ook een campagnebeeld dat er niet alleen beeldig uitziet, maar ook actie uitlokt bij je doelgroep? We hebben onze camera’s al klaar.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten