Opvallen met het ontwerp van je verpakking

De concurrentie is hoog en van elk product bestaan heel wat merkvarianten. Het design van je verpakking is de beste manier om de koper te overtuigen precies voor jouw product te kiezen. Een verpakkingsontwerp van Visual trekt meteen de aandacht en laat niet meer los.

Nog voor we de verpakking ontwerpen, denken we samen na over de vorm en de materiaalkeuze. Het verpakkingsmateriaal bepaalt de designmogelijkheden, maar creëert ook de optimale omstandigheden voor je product. Want hoe aantrekkelijk het uiterlijk ook is, wat erin zit moet zijn kwaliteit behouden.

Met een originele verpakking overtuig je mensen om voor jouw product te kiezen. Reken op Visual voor het creatieve ontwerp van je verpakking.

Een troef voor al je communicatie

Je verpakking schittert in de eerste plaats in de winkelrekken. En ook voor je andere communicatie biedt het meerwaarde om een unieke verpakking te laten ontwerpen. Offline en online. In je catalogus, op je folder of in je webshop. We zetten ze met plezier in het beste licht met professionele productfotografie.

Opvallen in de (online) winkelrekken? We maken een originele verpakking voor je product. Laat ons weten wat je nodig hebt.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten