Online aanwezigheid, je blik op de wereld

Als ambitieuze ondernemer zet je volop in op je online communicatie. Recht in de mailbox van je doelgroep, op sociale media of, uiteraard, op je eigen webstek. We helpen Google een handje bij het vinden van je website of zetten een persoonlijke webshop op poten.

01E-mailmarketing

Snel, flexibel en kostenefficiënt. Die drie kenmerken maken e-mail marketing tot een populair middel om met je klanten te communiceren. Vanop afstand, maar tegelijk zo persoonlijk als je wil. Met alle mogelijkheden voor een crossmediale invulling.

Lees meer

02SEA

Je ranking in de zoekresultaten een handje helpen? Dat doe je door te adverteren op Google. Het levert je een plek bovenaan de eerste pagina op. Net als een hoop extra bezoekers en – dat is toch het doel – meer conversie.

Lees meer

03SEO

Geef je website een zetje om hoger in Google te komen. Zoekmachine optimalisatie. Of SEO, om het met een vakterm te zeggen. Hoor je het donderen in Keulen? Geen probleem. We vertalen het graag even naar mensentaal: we maken je beter vindbaar online. That’s it.

Lees meer

04Social media

De ‘grammers‘ en Facebooklovers laten zich vaak leiden door wat ze op sociale media zien voorbij komen. Een sterke aanwezigheid van jouw merk op het favoriete platform van je doelpubliek is dus cruciaal. De shares en likes liggen voor het grijpen.

Lees meer

05Webshop

24/24 en 7/7 open zijn voor je klanten? Het kan. Zonder jezelf slaap te ontzeggen bovendien. In een online webshop bied je je producten aan op een overzichtelijke manier. Je klanten kopen eenvoudig vanuit hun luie zetel en jij geniet van meer omzet met een beperkte logistieke inspanning. Win-win.

Lees meer

06Website

Een ambitieus bedrijf heeft tegenwoordig een stevige website nodig. Je stelt er jezelf voor, speelt de troeven van je diensten of producten uit en geeft informatie. Als het even kan in een aantrekkelijke vormgeving. Met de hulp van een ervaren web agency is dat zo geklaard.

Lees meer