Een huisstijl die je merk in de verf zet

De ene woont in een landelijke chalet vol houten accenten terwijl de andere een strak, kubistisch gebouw verkiest dat hoofdzakelijk uit beton bestaat. Een huisstijl voor je merk is even uniek en persoonlijk. En multifunctioneel bovendien, on- en offline.

Een herkenbaar logo is een prima begin van een visuele identiteit, maar zonder een bijhorende huisstijl voor je bedrijf is het niet compleet. Die huisstijl vormt de rode draad van je communicatie. En neen, die hoeft niet letterlijk rood te zijn. We vinden gegarandeerd de kleuren die je doen knallen.

Een huisstijl die even uniek is als het DNA van je bedrijf? Ontdek hoe de grafische ontwerpers je nieuwe uitstraling, letterlijk en figuurlijk, vormgeven.

Levendige kleuren en strakke details

Dat de huisstijl van een romantisch restaurant en die van een gerenommeerd advocatenbureau er compleet anders uitzien, spreekt voor zich. Onze ontwerpers combineren kleuren, typografie en grafische spielerei tot een totaalpakket dat naadloos aansluit bij je merk.

Op zoek naar de rode draad in jouw communicatie? Schakel Visual in om je huisstijl te ontwikkelen. We staan al te popelen.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten