Een bedrijfsuitnodiging of kaart op maat

Altijd fijn om een persoonlijk kaartje of een uitnodiging in de bus te krijgen. Verras ook je klanten met origineel drukwerk. Of het nu is om hen een fijn eindejaar te wensen of om hen uit te nodigen voor een feestelijke gebeurtenis van je bedrijf.

We maken uitnodigingskaarten met klasse, humor en creatieve vormgeving. Bij voorkeur een mix van dat alles. We laten het karakter van je bedrijf spreken en dompelen het drukwerk onder in jouw huisstijl. Het resultaat is een kaart of uitnodiging met pit.

Een originele uitnodiging ontwerpen of een leuk kaartje voor je klanten? Contacteer Visual voor je opvallende boodschap in de bus van je doelgroep.

Een uitnodiging, groot of klein

Een uitnodiging ontwerpen begint uiteraard met wat je wil zeggen. We vertalen dat – grafisch en tekstueel – in een creatief concept. Klein of net groot? In een opvallende vorm of een bijzonder materiaal? Alles kan.

Een digitale uitnodiging versturen of, nog beter, een persoonlijke boodschap op papier? Zet Visual aan het werk en doe snel jouw bedrijfsuitnodiging of kaart op de bus.

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten