Corporate brochure Procotex

Procotex, een vooraanstaand bedrijf in de recyclingindustrie, wilde hun leiderschap op het gebied van duurzaamheid en innovatie benadrukken. Ze zochten naar een manier om hun unieke expertise en toewijding aan recycling van natuurlijke, synthetische en technische vezels op een krachtige manier te communiceren naar hun doelgroep.

Oplossing:

Om Procotex te helpen hun boodschap effectief over te brengen, hebben we een uitgebreide marketingcampagne ontwikkeld. Als onderdeel hiervan hebben we een visueel aantrekkelijk campagnebeeld gecreëerd dat de essentie van Procotex’s missie vastlegt. Dit beeld, samen met een moderne bedrijfsbrochure, biedt een diepgaande kijk op de activiteiten, waarden en duurzaamheidsinspanningen van Procotex.

Resultaat:

Het campagnebeeld en de brochure helpen Procotex om hun positie als innovatieve leider in de recyclingindustrie te versterken. Door de nadruk te leggen op hun geavanceerde recyclingprocessen en sterke toewijding aan duurzaamheid, zal Procotex hun merkimago verder versterken als een betrouwbare partner in duurzame oplossingen.

Category

Advertentie, Beursstand, Campagnebeeld, Folder & brochure, Fotografie, Huisstijl, Logo, Magazine, POS-materiaal, SEO, Website