Klantenbinding met een doordachte sociale media strategie

Succesvolle social media marketing is het resultaat van een grondige denkoefening. Het kadert binnen een ruimere communicatiestrategie en focust zich op de platformen waar je doelgroep zich bevindt. Werk voor een social media expert.

Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter, zelfs TikTok: elk sociaal medium heeft zijn eigen specifieke stijl en zijn typisch gebruikersprofiel. De planning van je social media strategie begint dus met het in kaart brengen en analyseren van je doelpubliek. Dat bepaalt het soort posts en vooral waar je ze inzet.

Klanten op de hoogte houden met korte, bij wijlen grappige, updates? Daar dient een uitgekiende social media strategie voor. Visual maakt het voor je waar.

Een multimediale aanpak

Tekst, foto en video. Een effectief social media plan bestaat uit een boeiende mix aan (multi)media. Af en toe met een scherp randje, steeds met oog voor detail. We ontwikkelen originele concepten en frisse manieren om je boodschap te verkondigen. Op maat van je herkenbare huisstijl en doorweven met het DNA van je bedrijf.

Schakel een versnelling hoger op je sociale media en versterk je klantenbinding. Let’s talk social!

Ontdek enkele projecten

Bekijk alle projecten