Campagnevoorstel voor digitaal magazine

Zeeën van info, golven van inspiratie: Campagnevoorstel voor digitaal magazine Testerep

Voor een recent project hadden we het voorrecht om een voorstel uit te werken voor Testerep, een digitaal magazine dat de diepten van de Noordzee verkent en zijn fascinerende zeeleven in al zijn glorie belicht.

De uitdaging

Testerep had een duidelijke visie: ze wilden hun bereik vergroten en nieuwe lezers aantrekken die net zo gefascineerd zouden zijn door de kust en het zeeleven als zijzelf. Onze uitdaging was om een campagne te creëren die de unieke inhoud en sfeer van het magazine vastlegde en tegelijkertijd een breed publiek aansprak.

Het campagnebeeld

Ons creatieve team heeft een ludiek en kleurrijk campagnebeeld gecreëerd met als hoofdfiguur een sympathieke zeebonk. De afbeelding straalt speelsheid en enthousiasme uit en nodigt kijkers uit om verder te duiken in de wereld van Testerep.

Toepassing op diverse dragers

Om het bereik van de campagne te maximaliseren, werd het campagnebeeld voorgesteld op verschillende dragers, waaronder banners, vlaggen, gadgets en promostands. Of mensen nu online zijn of deel uitmaken van een live-evenement, ze zullen worden omringd door de schoonheid van de Noordzee en worden aangemoedigd om meer te ontdekken.

Voorstel digitale kanalen

Naast fysieke dragers werden ook voorstellen ontwikkeld voor digitale kanalen om de campagne verder te verspreiden. Van sociale media-advertenties tot e-mailnieuwsbrieven, we hebben ervoor gezorgd dat het campagnebeeld overal aanwezig is waar potentiële lezers zich bevinden.

Ook interesse om je bedrijf of organisatie een boost te geven ? neem nu contact op !

Category

Advertentie, Beursstand, Campagne en conceptontwikkeling, Campagnebeeld, citymarketing, E-mailmarketing, Folder & brochure, Fotografie