Vouwen, vouwen, vouwen!

Vouwen, vouwen, vouwen!

Folders zijn jouw trouwe metgezel als het gaat om het delen en presenteren van informatie. Maar wist je dat ze ook de meest verbazingwekkende trucjes kunnen leren? Maak je klaar om weggeblazen te worden door de diverse plooimogelijkheden van folders!

Brochure vouw

de klassieker die nooit uit de mode raakt. Vergelijk het met een smakelijke sandwich die op elegante wijze wordt dubbelgevouwen. Perfect voor het serveren van productinformatie en diensten.

Z- of harmonicavouw

de meester van de compactheid! Dit is de go-to vouwtechniek voor het inpakken van bergen informatie op een klein oppervlak. Het lijkt wel magie hoe eenvoudig je prijslijsten, menu’s en reisbrochures kunt opvouwen. Abracadabra!

Kruisvouw

hier krijgt het papier een snelle workout door zowel in de lengte als in de breedte te vouwen. Alsof het een elastisch fitnessinstructeur is! Ideaal voor stapsgewijze instructies, kaarten en plattegronden. Geef dat papier een high-five!

Accordeonvouw

als deze vouwtechniek een muziekinstrument zou zijn, zou het de meest getalenteerde jazzpianist zijn. Het papier wordt als een accordeon gevouwen, waardoor je een compacte en veelzijdige folder krijgt. Perfect voor het tonen van fotogalerijen, evenemententijdlijnen en artistieke presentaties. Jazz it up!

Kruisvormige vouw

dit is als een kruiswoordpuzzel voor jouw informatie. Het papier wordt in beide richtingen gevouwen, waardoor er acht panelen ontstaan. Ideaal voor het creëren van een interactieve en boeiende folder. Krachtige kruisjes!

Dus, gooi je saaie vouwtechnieken overboord en laat je verleiden door de hilariteit van het vouwen! Kies de vouw die het beste past bij jouw informatie, organiseer het op een creatieve manier en laat je doelgroep in lachen uitbarsten. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een goede vouwgrap?

Klaar om je brochure of folder naar een hoger niveau te tillen? Bij Visual zijn we de meesters in creatief vouwen. Onze lange traditie in het ontwikkelen van brochures betekent dat we weten hoe belangrijk originele plooivormen zijn om de aandacht te trekken. Maar maak je geen zorgen, wij hebben het vakmanschap om jouw ideeën tot leven te brengen. Geïnteresseerd in een originele brochure? Neem nu contact met ons op om je professionele drukwerk te bespreken. Laten we ervoor zorgen dat jouw brochure opvalt!

Ligt nog niet alles in de juist plooi? Klik hier en download een compleet overzicht van verschillende plooivormen. Ongetwijfeld ken je er amper de helft van !

btw, heb je onze recente projecten al gezien ?