Venuti, een nieuwe blik op stalen ramen en deuren

AMV is een gekende speler bij de fabrikatie van high-end stalen ramen en deuren. Recent richtten ze Venuti op. Met deze spin-off  gaan ze een stap verder; door gebruik te maken van vernieuwende kleurentechnieken, verlaten ze de klassieke paden en brengen ze verrassende eindresultaten in interieurs, poolhouses en wijnkasten..

Grenzen verleggen, hun ontwerpen delen met creatieven en architecten. Dat vraagt om een website die op elk moment, correct te bezoeken is. Een website met mooie sfeerbeelden die op een mobiele versie net zo eenvoudig werkt als wanneer je achter de computer zit.

Een volledig nieuwe website

Naast een brochure voor verspreiding op Architect@work was een nieuwe website absolute prioriteit. Het doel van die website ? Een algemeen beeld geven wat je kan verwachten bij Venuti, via een overzichtelijk assortiment en subtiele animaties.

 

De bezoeker verleiden

De website werd clean coded geprogrammeerd in WordPress. Zo is het CMS makkelijk en eenvoudig in gebruik zodat iedere update door Venuti zélf kan doorgevoerd worden op een logische en overzichtelijke manier.

Ook zin in zo’n geslaagde website? Neem nu contact op

Category

Campagne en conceptontwikkeling, Copywriting & vertaling, Folder & brochure, Website

Tags

website