Krachtig concept voor een innovatieve start-up

Krachtig concept voor een innovatieve start-up

In een wereld waar gemak en duurzaamheid steeds belangrijker worden, heeft communicatiebureau Visual een volledig grafisch concept ontwikkeld voor een veelbelovende start-up. Deze start-up biedt een handige oplossing voor het ophalen en afleveren van wasgoed in verkeersvrije zones in steden, en maakt daarbij gebruik van cargofietsen. Met dit concept kunnen klanten hun wasgoed gemakkelijk thuis laten ophalen of op hun werk laten afleveren, zonder gedoe.

Visual heeft een voorstel gemaakt waarbij de look & feel van het merk naadloos en herkenbaar wordt doorgetrokken van de cargofiets tot een handige app en website. Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling in alle interacties met de klant.

Het grafische concept dat Visual heeft ontwikkeld, is daarbij niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerp straalt moderniteit en betrouwbaarheid uit, en maakt gebruik van kleuren en vormen die passen bij de identiteit van de start-up. Door deze consistentie in het grafische concept wordt een sterk merkimago opgebouwd en wordt de herkenbaarheid vergroot.

Start je binnenkort met een nieuwe zaak en wil je opvallen ? Neem contact op, samen maken we er een mooi verhaal van !

Category

Advertentie, Belettering, borden en banners, Campagne en conceptontwikkeling, Campagnebeeld, Communicatie analyse, Huisstijl, Logo, Social media