Isabel Grills, braadspitten die je doen smullen

Isabel Grills, braadspitten die je doen smullen

Isabel Grills is sinds 1963 dé Belgische fabrikant van braadspitten. In de loop der jaren heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in de horeca en marktkramers voor het produceren van hoogwaardige, duurzame, en gebruiksvriendelijke braadspitten.

Onlangs heeft Isabel Grills samengewerkt met reclamebureau Visual voor een stevige rebranding. Het resultaat was een nieuw logo en corporate identity die effectief de waarden en missie van het merk moeten communiceren. De vernieuwde branding heeft geholpen om de identiteit van het bedrijf te versterken en de zichtbaarheid op de markt te vergroten.

Naast de rebranding heeft Visual ook een overzichtelijke productbrochure ontwikkeld die hun assortiment van braadspitten en gerelateerde producten laat zien. De brochure biedt gedetailleerde informatie over elk product, inclusief specificaties, kenmerken en voordelen.

Naast de brochure werd een meertalige website uitgebouwd. De website heeft een strak ontwerp en is gemakkelijk te navigeren, waardoor het eenvoudig is voor klanten om de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Is dit iets voor uw bedrijf ? Neem hier contact op !

Category

Folder & brochure, Fotografie, Huisstijl, Logo, SEO, Website