Een sterk merk weerspiegelt jouw identiteit

Een sterk merk weerspiegelt jouw identiteit

Een sterk merk weerspiegelt jouw identiteit

First impression, great impression. Benieuwd hoe we de identiteit van jouw bedrijf uitwerken of hoe een rebranding in zijn werk gaat? Visual ontwerpt het perfecte logo dat het karakter van jouw onderneming uitstraalt. Om tot een sterk logo te komen, leert Visual jouw bedrijf beter kennen. Wat typeert jouw bedrijf? Waarmee maak je het verschil met de concurrentie? Het zijn subtiele eigenschappen die we willen verwerken in het logo. In fase 2 werken we een bijpassende huisstijl uit en geven onze grafische vormgevers advies over vorm- en kleurgebruik in zowel online en offline communicatietools.

Ken je dat gevoel dat een liedje de hele dag in je hoofd blijft zitten? Dat is exact wat we willen bereiken met jouw brand. Een goede branding zorgt direct voor een positieve associatie met jouw ondernemeing en neemt een plekje in in het brein van jouw doelgroep. We werken samen met jou naar een eindresultaat dat jouw bedrijf laat opvallen. Be unique and stand out.

Geen logo, geen identiteit

Tips & tricks voor een goed logo

  • Laat je logo je doelpubliek aanspreken.
  • Liever lang herkenbaar dan een korte trend.
  • Less is more. Ga voor eenvoud.
  • Laat je logo stralen, zowel op print als online.
  • Laat je helpen door een professioneel bureau.

Spa of bruiswater?

Alles begint natuurlijk met een goede naam. Bij Kleenex bijvoorbeeld zie je onmiddellijk de zakdoeken voor ogen. En je vraagt al om een Bic als je een balpen nodig hebt. Maar hoe verzin je zo’n naam? Jouw merknaam moet jouw bedrijf een stem geven. Goochelen met klanken en spelen met woorden. Laat jouw naam de weg leiden naar jouw merk: zorg dat het duidelijk is waarvoor je staat.