Wat doen we

Niemand weet beter dan u waar uw bedrijf en uw product voor staan. Daarom luisteren we naar wat u te vertellen hebt. We vertalen dit in een sterke en duidelijke boodschap, die voor uw klanten het verschil maakt. Ons creatief team zet deze boodschap om in een origineel en uniek concept. Een heerlijke mix van zorgvuldig gekozen woorden en sprekende beelden, die de weg effent voor uitwerking in on- en offline communicatie.

Diensten

De uitwerking in tal van communicatiemiddelen is het resultaat van strategisch denkwerk en een goed communicatieplan. Visual stelt samen met u de doelstellingen van uw communicatie scherp en bekijkt wat nodig is om die te bereiken. Spitante teksten en sprekende beelden maken hier een onmisbaar onderdeel van uit.

Branding

Visual maakt er een erezaak van om net dat logo te ontwerpen, dat perfect bij u past. We creëren net die huisstijl, die herkenning en vertrouwen opwekt bij uw doelpubliek. Een specifieke actie, een eigen evenement of een nieuw product, Visual zorgt voor de gepaste campagne, steeds verrassend en origineel; on- en offline; zoals u verkiest.

Online

Een goeie website is de spil van uw digitale communicatie, uw virtuele voordeur zeg maar. Visual maakt van uw website een grafisch en programmatorisch pronkstuk. Maar niemand komt langs als men niet weet waar u woont. Daarom begeleiden we met de juiste online marketingtools de (potentiële) bezoekers naar wat u te vertellen hebt en brengen we de effecten hiervan in kaart.

Print

Hoewel het online verhaal nog steeds aan belang wint, valt de blijvende waarde van offline communicatie niet te miskennen. Visual werkt elke folder, brochure, cataloog, verpakking, … grafisch en inhoudelijk uit met oog voor detail en afwerking.

Advertising

Met de juiste beelden, een krachtige baseline en een duidelijk boodschap creëren we een unieke en verrassende reclamecampagne, die uw doelgroep raakt en in beweging brengt. Voor minder doen we het niet.

We bijten niet!

We houden van wat we doen en kijken uit naar een constructieve samenwerking. Bel ons geheel vrijblijvend voor een afspraak en we komen graag bij u langs. Dat praat wat makkelijker.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy