Wat doen we?

Branding

Jouw logo. Origineel en uniek op maat van jouw bedrijf en product.
Jouw huisstijl. Gecreëerd om herkenning en vertrouwen uit te stralen.
Jouw campagne. Steeds verrassend en origineel, on- en offline. Samen bouwen we aan jouw merk en brengen we jouw boodschap tot bij jouw doelgroep. Doeltreffend en in lijn met jouw corporate identity en strategie verhogen we jouw bekendheid én herkenbaarheid.

Online

Je website is het digitale visitekaartje van jouw bedrijf. Ontworpen volgens jouw smaak en uiteraard met de boodschap die jouw doelgroep aanspreekt. De volgende stap is verkeer naar de website lokken: door in te zetten op SEO en SEA zal de website hoger scoren in zoekmachines, maar ook door e-mailmarketing en social media marketing kunnen bezoekers naar de website geleid worden. Met de juiste online marketing strategie brengen we jouw digitaal verhaal 24/7.

Print

Jouw folder. Jouw brochure. Jouw cataloog. Jouw verpakking.
Visual geeft creatieve meerwaarde aan jouw offline communicatie. Wij nemen jouw project met liefde onder onze vleugels en werken jouw wensen grafisch en inhoudelijk uit met oog voor detail en afwerking. Vanzelfsprekend volledig in lijn met het DNA van jouw bedrijf. Van corporate drukwerk tot advertenties in traditionele printmedia.

Strategie

Bedrijfscommunicatie hoort samenhangend, continu en crossmediaal te zijn. Om dit doel te bereiken, stellen we samen een uitgekiende marketingstrategie op die ambitieus én haalbaar is. Welke communicatie past bij jouw bedrijf? Welke boodschap wil je verspreiden? Via welk kanaal wil je dit doen? Samen werken we aan een strategie die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie en in het oog springt bij jouw doelgroep.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy