Wat doen we?

Branding

Uw logo. Origineel en uniek op maat van uw bedrijf en product.
Uw huisstijl. Gecreëerd om herkenning en vertrouwen uit te stralen.
Uw campagne. Steeds verrassend en origineel, on- en offline.
Samen bouwen we aan uw merk en brengen we uw boodschap tot bij uw doelgroep. Doeltreffend en in lijn met uw corporate identity en strategie verhogen we uw bekendheid én herkenbaarheid.

Online

Advertising. Social Media. Reclamecampagne. E-mail.
Hoe ga je als bedrijf om met de information overload waarmee uw doelpubliek geconfronteerd wordt? Uw digitale communicatie met het juiste beeld, een krachtige baseline en een duidelijke boodschap. Met een juiste online marketing strategie, via de gepaste online marketingtools brengen we uw digitaal verhaal tot bij uw doelgroep.

Print

Uw folder. Uw brochure. Uw cataloog. Uw verpakking.
Visual geeft creatieve meerwaarde aan uw offline communicatie. Wij nemen uw project met liefde onder onze vleugels en werken uw wensen grafisch en inhoudelijk uit met oog voor detail en afwerking. Vanzelfsprekend volledig in lijn met het DNA van uw bedrijf. Van corporate drukwerk tot advertenties in traditionele printmedia.

Webdesign

Uw website is uw virtuele voordeur. Het is uw bedrijf dat altijd, overal en voor iedereen beschikbaar is, 24/24 en 7/7. We zorgen voor een ontwerp naar uw smaak met juiste content (SEO) die voldoet aan de noden van uw doelpubliek in combinatie met effectieve campagnes (SEA). Visual levert u een grafisch en programmatorisch pronkstuk, die uw bezoekers niet enkel informeert maar ook overtuigt.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy