BRT – sterk staaltje vakmanschap

BRT is producent van stalen profielen en buizen, met toelevering in zeer uiteenlopende sectoren. Om hun sterktes beter te communiceren aan de (potentiële) klanten, werkte Visual een nieuwe corporate brochure en website uit. Daarenboven werd voor de nieuwe vrachtwagen geïnvesteerd in een nieuw campagnebeeld.

Brochure

De sterkte van een corporate brochure staat of valt met goeie aan foto’s. De producten en manier van werken werden op een duidelijke en aantrekkelijk manier in beeld gebracht.

Deze foto’s, in combinatie met korte krachtige tekstjes die focussen op de unieke kwaliteiten van BRT als industriële toeleverancier, maken deze brochure tot een sterke communicatietool.

Website

In dezelfde stijl als de corporate brochure werd ook een full responsive website ontworpen en geprogrammeerd. Deze ‘onepager’ biedt de (potentiële) klanten een duidelijk overzicht van de producten en kwaliteiten van BRT, in vier talen.

Vrachtwagen

Daarnaast was er de opportuniteit om een gloednieuwe oplegger te beletteren. We kregen carte blanche voor het ontwerp, op één voorwaarde: dat de vrachtwagen zou opvallen in het straatbeeld.

Met een ‘catchy’ beeld en een krachtige baseline ontwierp Visual een campagnebeeld dat de hoofden doet omdraaien. Of oordeel zelf…

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy