strobbe-hero

Een slimme kijk op parkeer- en liftsystemen

De uitdaging

Strobbe Mobility is toonaangever in de ontwikkeling, installatie en onderhouden van diverse liftsystemen. Met een aanbod voor verschillende doelgroepen, zowel B2B als B2C, was er nood aan een coherent maar onderscheiden communicatieplan en –middelen.

Huisstijl

Voortbouwend op hun jarenlange ervaring en know-how blijft Strobbe Mobility inzetten op innovatie in productie en service. Dit wilde men ook in een nieuwe huisstijl tot uiting brengen.

Visual ontwikkelde een nieuw logo, verwijzend naar de corebusiness van Strobbe Mobility, dat modern maar tijdloos oogt. In de lijn van het logo kreeg alle communicatie een make-over.

strobbe-huisstijl-01

Brochure

Visual maakte het ontwerp van een drieluik brochure waarin de diverse producten van Strobbe Mobility duidelijk en aantrekkelijk zijn weergegeven. De lijn van website werd hierin doorgetrokken.

strobbe-drieluikbrochure
strobbe-sfeer-01
strobbe-sfeer-02

Beursstand

Op Architect@Work, een innovatiebeurs voor architecten, stelde Strobbe Mobility onder andere de fietslift/-parkeersysteem voor. Het was een uitdaging om op een kleine en strak gereglementeerde stand het diverse en vooruitstrevende aanbod van Strobbe Mobility voor te stellen, maar het resultaat mocht er meer dan zijn!

strobbe-beursstand-01

Website

Een eerste stap was de uitwerking van een full-responsive website, van structuur over design tot programmatie. Dit proces resulteerde in een gebruiksvriendelijke site, zowel voor de bezoeker als –dankzij het CMS-systeem – voor de gebruiker.

address bar
strobbe-website-desktop-01
address bar
strobbe-website-desktop-02
address bar
strobbe-website-desktop-03
strobbe-website-iphone-01
strobbe-website-ipad-01
strobbe-website-iphone-02
strobbe-website-ipad-02
strobbe-website-iphone-03
strobbe-website-ipad-03

Reactie klant

“De reacties op onze brochure en beursstand op Architect@Work waren unaniem positief! Onze boodschap werd helder en mooi voorgesteld en lokte veel geïnteresseerden. Ook via de website krijgen we veel meer vragen door. De samenwerking met Visual is er één op lange termijn!”

– Sarah de Smet, Strobbe Mobility Solutions bvba –