seapromotion-hero

Een betaalbaar tweede verblijf aan zee

De uitdaging

Seapromotion is een familieholding opgericht door de broer Pascal en Vincent Vandenbussche. Vanuit hun jarenlange ervaring in campinguitbating richt dit bedrijf zich op de import en beheer van luxe vakantiechalets en seacottages aan de Belgische kust.

Deze uitbating biedt een antwoord op de stijgende vraag naar grotere, luxueuzere en wintervaste vakantiechalets voor een betaalbare prijs. Momenteel beheert Seapromotion vier parken met een divers aanbod aan seacottages in Bredene, Wenduine en Knokke-Heist.

Brochure

Visual werkte brochure/presentatiemap uit die elke (potentiƫle) klant in een oogopslag een overzicht geeft van het aanbod en de mogelijkheden van Seapromotion.

seapromotion-drieluik-01
seapromotion-drieluik-02

Advertentie

Voor verschijning in De Standaard en Het Belang van Limburg zorgde Visual voor de opmaak van diverse advertenties, die het aanbod van Seapromotion in de schijnwerpers zetten.

seapromotion-ad-01

Website

Visual creƫerde een full-responsive website, waar de bezoeker meteen kan vinden wat hij of zij zoekt. Geen overbodige tierlantijntjes, maar een eenvoudige en overzichtelijke site afgestemd op de wensen en noden van de bezoeker.
Dankzij het ingebouwde CMS-systeem is de website volledig door de klant aanpasbaar .

address bar
seapromotion-website-desktop-01
address bar
seapromotion-website-desktop-02
address bar
seapromotion-website-desktop-03