Savic News-hero

Pet's favourite in nieuw jasje

De uitdaging

Savic, producent van kunststof producten, kooien en hygiënische producten voor kleine huisdieren, is reeds geruime tijd klant bij Visual voor diverse communicatiemiddelen, gaande van de cataloog en productfolders, over verpakking tot labeling.

Voor een belangrijke beursdeelname in het voorjaar van 2016 wilde Savic origineel uit de hoek komen. Visual werd aangesproken om diverse ideeën vorm te geven.

Savic News

Om de bezoekers niet onnodig te belasten met de volledige nieuwe productencatalogus werd speciaal voor de beurs de ‘Savic News’ in het leven geroepen. Een visueel aantrekkelijk en makkelijk te hanteren krantje waarin alle nieuwigheden aan producten uitgelicht staan, samen met wat extra informatie over Savic zelf.

Omdat het krantje op de beurs zo’n succes kende, zal deze editie wellicht nog een vervolg krijgen…

Savic-krant 01
Savic-krant 03
Savic-krant 02
Savic-krant 04
Savic-krant 6

Beursstand

Ook de beursstand zelf kreeg een opfrisbeurt. De nieuwe stijl van de cataloog, die heel fris en puur oogt, werd door getrokken in de beurspanelen.

lege A4 renders.indd
lege A4 renders.indd
Savic-cataloog 2016-01
Savic-cataloog 2016-02

Beasty

Als uitsmijter werd op de beurs een ‘limited edition’ van een eigen Savic-beer voorgesteld. De ‘Beasty’, een krachtig en smaakvol blond biertje, is het lekkere en originele relatiegeschenk van Savic.

Visual stond in voor naam, baseline en logo en ontwierp een passend etiket voor de 75cl-fles.

Savic-Bier 01