Decoutere Profielen

Decoutere Profielen uit Izegem is een familiebedrijf gespecialiseerd in productie van koudgewalste stalen profielen, van coil tot perfect afgewerkt product. Visual ontwierp het nieuwe logo en huisstijl, een nieuwe bedrijfsfolder en website.

Logo & huisstijl

Visual stelde een stijlvol en hedendaags logo voor met een beeldmerk dat subtiel verwijst naar de profielvorm in combinatie met een modern strak font. Omdat in de metaalsector al veel blauw gebruikt wordt in logo en huisstijlen, werkte Visual met de combinatie van rood en grijstinten. Zo kreeg Decoutere Profielen een eigen herkenbare identiteit.

Brochure

Voor de nieuwe corporate brochure werd het bedrijf, hun aanpak maar vooral de werknemers op een persoonlijke manier in beeld gebracht. Er werd gezocht naar wat Decoutere uniek maakt. In woorden en beelden kregen die unieke kenmerken vorm. Met een opgemerkt resultaat.

Website

De website van Decoutere Profielen kreeg dezelfde look & feel aangemeten. Naast het ruime aanbod standaardprofielen en maatwerk krijgen de flexibiliteit en zijn sterke team van Decoutere een prominente plaats online.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy