2-in-1 met Iziwonen

De sociale huisvestingsmaatschappijen De Mandelbeek en De Izegemse Bouwmaatschappij werden begin juni 2019 samengevoegd. Daarom kregen wij de opdracht om het nieuwe merk volledig uit te werken. Beginnen deden we natuurlijk met het bedenken van een nieuwe naam en dat werd IZI Wonen. Vervolgens gingen we aan de slag met het logo dat onmiddellijk de aandacht trekt.

Voor de branding van IZI Wonen ontwikkelden we ook een mascotte om het merk extra daadkracht te bieden. Het IZI-mannetje is in verschillende houdingen terug te vinden doorheen de volledige communicatie van IZI Wonen. Op deze manier creëren we vertrouwen en herkenbaarheid bij het grote publiek.

 

Verder maakten we een uitgebreide presentatie waarna we de stijl bundelden in een handboek. Aan de hand van deze regels wordt de huisstijl bij alle communicatie van IZI Wonen correct toegepast. De lijn van de nieuwe stijl trokken we verder richting de website die een moderne look en feel kreeg. Dankzij het toepassen van de huisstijl op print en web bieden we IZI Wonen een krachtig merkimago.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy