isofaq-hero

Familiebedrijf met oog voor communicatie

De uitdaging

Familiebedrijf Isofaq uit Izegem is specialist in het aanbieden van materialen voor  drainage-, grond-, wegen- en waterwerken. Van riolering over infiltratie tot kabelbescherming en tal van andere producten.

Reclamebureau Visual stond in voor een restyling van de communicatie en werkte een campagne uit waar de unieke productfotografie een essentieel deel van uitmaakte.

Fotografie

De vele en diverse producten van Isofaq in beeld brengen, was geen evidentie. De toepassing ervan is vaak visueel ver te zoeken en echt “mooi” kan je de producten ook moeilijk noemen.

Toch lukte het om met een perfecte studiofotografie de materialen van Isofaq op een uniforme en aantrekkelijke manier voor te stellen.

Deze productfoto’s stonden centraal in de opmaak van een nieuwe stalenmap. 

isofaq-map-01
isofaq-map-02
isofaq-map-03

Website

Ook de website van Isofaq was aan een restyling toe. Er werd gekozen voor een full responsive website met een eenvoudige en duidelijke structuur waarin de beelden ook een hoofdrol spelen.
Omdat het voor Isofaq belangrijk is om zijn totaalprojecten voor te stellen, werd dit onderdeel een prominente plaats toebedeeld.

Het volledig aanpasbaar CMS-systeem laat de klant bovendien toe om zijn website geheel zelf te beheren en up te daten.

address bar
isofaq-desktop-01
address bar
isofaq-desktop-02
isofaq-iphone-01
isofaq-ipad-01