Safety first dankzij Esquenet

Maximale veiligheid en minimale schade: met dit motto levert Esquenet actieve en passieve beveiligingssystemen en -signalisaties voor heftrucks. Dit met het oog op de veiligheidheid en het welzijn van de medewerkers, maar ook in functie van lagere kosten en een hoger rendement. Samen met de klant maakten we een professionele brochure waarin we tot in de puntjes toelichten hoe het inzetten van veiligheid geld kan opbrengen in plaats van geld te kosten.

 

 

Voor de beurs Transport & Logistics stelde Esquenet ons de vraag om een concept uit te werken voor hun stand. Eerst stuurden we een gepersonaliseerde mailingkaart naar alle contacten van het bedrijf. Daarna plaatsten we de nodige triggers op de website en het e-letterpakket om de beursdeelname van Esquenet extra in de verf zetten.

 

Op de beurs zelf zorgden we voor een opvallende stand die meteen de aandacht van de bezoekers trok. Centraal stond een heftruck die voorzien was van alle oplossingen die Esquenet aanbiedt. Hierbij hielden we het algemene plaatje duidelijk, overzichtelijk en herkenbaar voor alle bezoekers.

Pieter Baesstraat 5 - 8870 Izegem - T 051 32 29 21 - info@visual.be - Cookie Policy