despiegelaere-hero-4

Fine fashion for everyone

De uitdaging

Meer dan 120 jaar terug ontstond dit familiebedrijf als corsetteriefabrikant in Izegem. De eigen productie werd uitgebreid met de verdeling van diverse lingerie, bad- en slaapmode en recent ook aangevuld met een eigen aanbod van sjaals en accessoires. Merken als Punto Blanco, Empreinte, Barbara, Dnud en Gottex zijn vaste waarden in het aanbod van De Spiegelaere.

Visual werd aangesproken om de communicatie op mekaar af te stemmen.

Magazine

Tweemaal per jaar verschijnt ‘Despiegelaere News’. Op basis van aangeleverde beelden en tekst stelt Visual dit stijlvol magazine samen. Het houdt de vinger aan de pols over wat reilt en zeilt in het modelandschap en toont de nieuwste trends en ontwerpen voor het volgende seizoen.

despiegelaere-magazine-01
despiegelaere-magazine-02
despiegelaere-magazine-03
despiegelaere-magazine-04
despiegelaere-magazine-05
despiegelaere-magazine-06

Belettering

Bij de aankoop van het nieuwe wagenpark werd een sobere, maar herkenbare look & feel uitgewerkt die past bij de identiteit van De Spiegelaere.

despiegelaere-belettering-01

Banners

Naast de uitwerking van de eigen communicatiekanalen van De Spiegelaere maakt Visual ‘point-on-sale’ communicatie in diverse lingeriewinkels en op beurzen en events.

despiegelaere-banner-01

Website

Recent werd de website van De Spiegelaere volledig vernieuwd. Deze site is volledig CMS-gestuurd en full responsive opgebouwd. Het laat bezoekers toe om het aanbod van De Spiegelaere op een overzichtelijke manier te ontdekken.

Aan de website werd een handige ‘storelocator’ toegevoegd die de bezoeker helpt bij het vinden van de juiste lingeriewinkel. We ontwikkelden ook een backoffice, die de handelaar toelaat de toekomstige collecties te bekijken en toegang geeft tot een uitgewerkte beeldenbank met gebruiksklare hoge resolutiebeelden voor eigen publicitaire doeleinden.

address bar
despiegelaere-desktop-01
address bar
despiegelaere-desktop-02
address bar
despiegelaere-desktop-03
despiegelaere-iphone-01
despiegelaere-ipad-01
despiegelaere-iphone-03
despiegelaere-ipad-03