decoutere_hero

Profielen om op te bouwen

De uitdaging

Decoutere Profielen uit Izegem is een familiebedrijf gespecialiseerd in productie van koudgewalste stalen profielen, van coil tot perfect afgewerkt product. Het bedrijf had nood aan een nieuw logo en een uitgewerkte huisstijl en ook de website was aan vernieuwing toe.

Logo & huisstijl

We hebben gekozen voor een stijlvol en hedendaags logo, met een beeldmerk dat subtiel verwijst naar de profielvorm in combinatie met een modern strak font. Omdat in de metaalsector al veel blauw gebruikt wordt in logo en huisstijlen, werkte Visual met de combinatie van rood en grijstinten. Zo krijgt Decoutere Profielen een eigen herkenbare identiteit.

Decoutere_huisstijl2
Decoutere_huisstijl

Brochure

Voor een nieuwe corporate brochure werd het bedrijf, de manier van werken en de werknemers op een professionele manier in beeld gebracht. Er werd gezocht naar wat Decoutere zo eigen en sterk maakt. In woorden en beelden kregen die unieke kenmerken vorm. Het resultaat liegt er niet om…

decoutere_magazine01
decoutere_magazine05
decoutere_magazine03
decoutere_magazine04

Website

Ook de website van Decoutere Profielen was aan een restyling en heroriëntering toe. Het ruime aanbod standaardprofielen en het maatwerk alsook de flexibiliteit en het sterke team van Decoutere kregen een prominente plaats online.

De site wordt deze zomer afgewerkt, hier alvast een preview…

 

address bar
decoutere_desktop1
address bar
decoutere_desktop2
address bar
decoutere_desktop3
decoutere_iphone1
decoutere_ipad1
decoutere_iphone2
decoutere_ipad2