bierkasteel-hero

Zoveel meer dan een brouwerij!

De uitdaging

Met de verhuis naar Izegem koos brouwerij Van Honsebrouck resoluut voor de weg vooruit. Bierkasteel Van Honsebrouck bruist van de activiteit!
In de brasserie geniet je van smaakvolle gerechten en heerlijke bieren van Van Honsebrouck. Op weekdagen zijn bezoekers welkom voor een interactieve rondleiding doorheen één van de grootste en modernste brouwerijen van Europa. Een bezoek aan de shop en een degustatie maken de bierbeleving compleet! Bovendien staan enkele zalen in het Bierkasteel ter beschikking voor verhuur.

Visual is reeds jaar en dag communicatiepartner van brouwerij Van Honsebrouck en realiseerde voor de brasserie twee brochures, een menukaart en de Bierbijbel, die de bezoekers een aantrekkelijk overzicht geeft van al het lekkers wat het Bierkasteel te bieden heeft!

bierkasteel-interieur-05
bierkasteel-interieur-04
bierkasteel-interieur-03

Bierbijbel

“Things to share, things to taste”… In de brasserie van het Bierkasteel staat samen genieten en samen proeven centraal.
Visual stond in voor het ontwerp en realisatie van de ‘Bierbijbel’, een smaakvolle en overzichtelijke uitgave waarin alle bieren van ‘Van Honsebrouck’-makelij uitvoerig beschreven worden en gematcht met heerlijke ‘bits and bites’ in de brasserie.
We kozen voor een herkenbare, pure stijl met een speelse toets, gecombineerd met paginagrote beelden.
En ere wie ere toekomt, de prachtige fotografie van Mieke Vandecandelaere (Fotocode) maakt van deze brochure een echte topper!

bierkasteel-bierbijbel-05
bierkasteel-bierbijbel-01
bierkasteel-bierbijbel-02
bierkasteel-bierbijbel-04
bierkasteel-bierbijbel-03
bierkasteel-menu-01
bierkasteel-menu-02
bierkasteel-menu-03
bierkasteel-menu-04