Animation_accountant-opt

Graphic Designer, laat van je horen!

Wie zijn wij

Visual is een full-service reclame- en communicatiebureau in Izegem, waar zes creatievelingen en een met kwik gevulde zaakvoerder zich elke dag de pixels uit het lijf wroeten. Vanuit onze denktank, met inspirerend zicht op de mooiste Izegemse parktuinen, de zon en af en toe enkele luchtkastelen, vertalen we de communicatievragen van onze klanten in creatieve oplossingen. We staan in voor alle vormen van communicatie, zowel online als offline. Van frisse logo’s over uitgewerkte huisstijlen en brochures, van originele campagnes tot volledig uitgekiende websites en bijhorende sociale media. In alles wat we doen, hebben we slechts één doel voor ogen: onze klanten altijd opnieuw verrassen en hen dat unieke ”wauw!”-gevoel geven.

Wie zoeken we

  • Samen met jouw collega’s werk je aan leuke en frisse concepten en voert ze uit tot in hun eindfase.
  • Je voelt je thuis in een creatief team en kan zelfstandig werken.
  • Je hebt tenminste 3 tot 5 jaren ervaring achter de rug in een reclamebureau.

Wat krijg je

  • Met jouw ontwerpen weet je steeds opnieuw iedereen aangenaam te verrassen. Je kan je ideeën moeiteloos vertalen in een knappe huisstijl, verpakking, brochure of advertentiecampagne. Voor de grafische uitwerking van onze websites werk je nauw samen met onze webprogrammeurs.
  • Creative Suite werd je indertijd met de paplepel ingegoten zodat werken met Illustrator, Photoshop en Indesign voor jou de normaalste zaak is.
  • Iedere opdracht wordt door jou tot in het kleinste detail foutloos afgewerkt tot een publiceerbaar document. Het behalen van deadlines is een must.
  • We bieden jou een toffe en gevarieerde job aan met correcte verloning in een dynamisch bedrijf. Je werkt samen met een 6-tal collega’s in een aangename werksfeer voor een brede groep van klanten.

Stuur je CV

Voel je je nu al thuis? Stuur dan jouw CV en motivatie aan Francis Wyffels.